Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
20 février 2015 5 20 /02 /février /2015 14:17

 

Først og fremmest var året 2014 præget af mange forsekellige grusomheder...


1406905192983_wps_5_Boko_Haram.jpg

PIGER ANHOLDT AF BOKO HARAM MOVEMENT I NIGERIA

                                                                                                                                                                         Katastrofer, epidemier og dødelig vold var de værste dræber i 2014.


DEN ISLAMISKE STAT DRÆBTE MERE END 10.000 MENNESKER...

images.jpg

Faktisk har det været et år fuldt af dødbringende hændelser. Terrorisme har fået et nyt ansigt med den islamiske stat i Mellemøsten. Den er ansvarlig for mange massakrer på civile vel som militære. Det dækkede end 10.000 mennesker, hvoraf hovedparten civile. I følge Human Rights Watch i Nigeria, Africa, har den islamiske gruppe Boko Haram dræbt over 2053 civile i de første ti måder af året, mens verden har genoptaget frugten for en global pandemi med Ebola.

 

ebola1.jpg

Ebola har allerede taget livet af over halvdelen af de smittede i Sierra Leone, Liberia, og Guinea. I følge De Forenede Nationer's bornefond( UNICEF) er der en stor risiko for at 1,4 millioner mennesker bliver smittet inden nytår, I følge seneste tal blev 16.169 mennesker smittet med Ebola-virus. De 6928 døde hovedsagelig vedrører Guinea, Liberia og Sierra Leone. Flere sager rapporteret i USA og Spanien, har forårsaget panik i den vestlige verden.

Flykatastrofer har vi set meget i medierne efter de to ulykker Malaysia Airlines. Syv dødsulykker har fundet sted på kommercielle flyvninger. Blandet dem , er bemærket forbandelse Malaysia Airlines. Den 8. marts, forsvandt flyvningen MH370 med 239 om bord. Den næste dag, styrtede ned flyvningen Air  Algeriet, 166 passagerer døde. 

th--1-.jpg

Trist rekord. Den Internationale Organisation for Migration har vist, at mere end 4.000 indvandere var død. blandet dem, 3000 druknede i " Mare Nostrum" i Middelhavet.

images--2-.jpg

Oversvømmelserne var en af de værste naturkatastrofer i 2014. De ramteIndien og Pakistan i begyndelsen af september. Mere end 400 mennesker blev dræbt, mens hundredtusinder af mennesker blev blokeret, og har mistet deres hjem. I Kashmir, var hundredvis af landsbyer oversvømmet af vand. Omkring 200 mennesker ble dræbt i den indiske del  og end 250 Pakistanske side.


th-copie-10.jpg

På den anden side var 2014 verdensmesterskabets år i fodbold. Den største turnering i international fodbold fik verden at se en festlig plads ud med en eksotisk ansigt. Desuden, i følge den brasilianske ministerium for turisme har VM skabt omkring en million arbejdspladser i landet. Det er en yderst betydeligt antal. Det var en ekstraordinær arv.

Tyskland-vinner-VM-2014.jpg                 Mayele Deogratias Karegeya

Partager cet article

Repost 0
Published by Kady Grace Editions
commenter cet article

commentaires

Présentation

  • : Kady Grace Editions
  • : Analyse de la vie courante sous tous ses aspects
  • Contact

Recherche

Pages

Liens